همه مادران نمی‌توانند خون بندناف اهدا کنند

به گزارش رکنا، «فابیو تریلو»، کارشناس سلول درمانی از دانشگاه تگزاس در این باره می‌گوید: خون بند ناف به خون جمع‌آوری شده از بند ناف و جفت پس از تولد نوزاد سالم گفته می‌شود.

از خون بند ناف می‌توان در درمان بیماران مبتلا به بیماری‌های خونی از قبیل لوسمی، لنفوم و کم‌خونی داسی شکل که برای سلامت خود به پیوند سلول‌های بنیادی نیاز دارند استفاده کرد.

محققان همچنین در حال انجام تحقیقاتی روی روش‌های درمانی مبتنی بر خون بند ناف برای بیماری‌هایی از قبیل فلج مغزی و بیماری دیافراگم مادرزادی هستند.

به گفته محققان پیدا کردن شخص اهدا کننده خون بند ناف که با شرایط بیمار سازگاری داشته باشد مشکل است به همین دلیل لازم است بانک خون بند ناف نسبت به جمع‌آوری آن از مادران اهدا کننده اقدام کرده تا بیماران بیشتری امکان استفاده از آن را داشته باشند.

به گزارش هلث‌دی نیوز، خون بند ناف اهدا شده فرآوری شده و مورد آزمایش قرار می‌گیرد تا عاری از هرگونه عفونت، بیماری‌های ژنتیکی، خونی و متابولیک باشد.

امکان اهدای خون بند ناف برای تمامی زنان بارداری که زایمان می‌کنند وجود ندارد. به طور مثال زنان مبتلا به سرطان صلاحیت اهدای خون بند ناف را ندارند.

همچنین زنانی که دو قلو زایمان کرده‌اند نمی‌توانند خون بند ناف اهدا کنند، زیرا هر بند ناف دارای بافت‌های متفاوت است و این خطر وجود دارد که دو خون بند ناف هنگام جمع‌آوری با یکدیگر ترکیب شده باشند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.