به گزارش رکنا، محسن پور سید آقایی در مراسم بازدید شهردار تهران از سازمان حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران و مانیتورینگ ترافیک این معاونت ضمن تبریک آغاز سال جدید، گفت: در آغاز سال تحصیلی ترافیک تهران ۴۰ درصد رشد می‌کند و تمام تلاش ما این است است این ترافیک را کنترل کنیم.

وی اظهار کرد: در تمهیدات کلانی که برای کاهش ترافیک آغاز مدارس در نظر گرفته ایم یکی بخشنامه بسیار مهم اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهور است که به کارکنان دولت این اجازه را داد تا ساعت ۹ صبح به محل کار خود بروند و همچنین تاکید شده است که تردد کامیون‌های توزیع کالا در سطح شهر تا ۹ صبح ممنوع باشد. این کار باعث می‌شود بخش بزرگی از ترافیک معابر مویرگی کلان شهر تهران کم شود.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تصریح کرد: در گذشته محدودیت تردد این خودرو‌ها در محدوده طرح ترافیک تهران اجرا می‌شد، اما امسال به تمام شهر تامین داده شده است.

سنندجی: ۳ هزار و ۸۵۰ دستگاه اتوبوس فروسده داریم

در ادامه این مراسم پیمان سنندجی، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه عنوان کرد: در تهران ۶ هزار و ۲۰۰ دستگاه اتوبوس در حال فعالیت هستند که ۳ هزار و ۸۵۰ دستگاه آن‌ها فرسوده محسوب می‌شود، اما امسال با دستور معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران قرار شد تمامی این اتوبوس‌ها ملزم به دریافت معاینه فنی شوند و هیچ اتوبوسی بدون معاینه فنی اجازه تردد در سطح شهر را نداشته باشد.

وی عنوان کرد: امسال ۹۰ دستگاه خودرو مخصوص کودکان استثنایی در نظر گرفته شده است که وظیفه حمل و نقل این دانش آموزان را به عهده دارند. این خودرو‌ها مجهز به تجهیزات خوبی هستند.

سنندجی افزود: امسال برای اولین بار ۲۲ خط اتوبوس مدرسه در تهران راه اندازی کرده ایم که در هر منطقه یک خط در نظر گرفته شده است. مسیر این اتوبوس‌ها بیشتر محدوده مدارس را پوشش می‌دهد و هزینه بلیت آن‌ها برای دانش آموزان با تخفیف در نظر گرفته شده است و البته صرفا مخصوص حمل و نقل دانش آموزان است.

قنادان: نظارت میدانی بر عملکرد سرویس‌های مدارس

در ادامه این مراسم علیرضا قنادان، رییس تاکسیرانی شهرداری تهران هم از ساماندهی سرویس‌های مدارس خبر داد و گفت: امسال ۴۰۰ پیمانکار سرویس مدارس با هماهنگی آموزش و پرورش در سامانه تاکسیرانی ثبت نام کرده اند. ۱۵ هزار خودروی سرویس مدرسه در شهر داریم که همه آن‌ها ملزم به دریافت گواهی سلامت و نصب برچسب سرویس مدارس هستند. این برچسب‌ها طوری طراحی شده اند که مشخصات راننده روی آن‌ها نمایش داده می‌شود.

وی ادامه داد: تمام خودرو‌هایی که برای سرویس مدرسه استفاده می‌شود ملزم به دریافت گواهی نامه معاینه فنی شده اند و همچنین برای بهبود رفتار رانندگان سرویس مدارس با دانش آموزان، جلسات آموزشی گذاشته شده است.

مدیر عامل سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران، با اشاره به اینکه امسال بر عملکرد سرویس‌های مدارس نظارت میدانی داریم، تاکید کرد: شهروندان می‌توانند از طریق سامانه‌ای که در نظر گرفته شده است گزارش تخلف رانندگان را اعلام کنند.