شوهرم با من و بچه‌ها بدرفتاری می كند

من 6 سال است که ازدواج کرده ام و حاصل ازدواجم یک دختر 2 ساله و یک پسر 4 ساله است که متاسفانه شوهرم اصلا با بچه ها رفتار درستی ندارد بسیار خشن و بدرفتار با خودم و بچه هام است. سر چیزهای کوچک دعوا راه می‌اندازد با هر وسیله ای دم دست باشد به من کتک میزند یک سالی می‌شود دکتر روانپزشک می‌رود ولی قرص و دارو هیچ اثری ندارد. من باید چکار کنم؟

2020-09-02 09:14:12 تاریخ : ۱۳۹۹/۰۶/۱۲ ۱۳:۴۴:۱۲ تعداد پاسخ ها 1
  • ضمن همدردی با شرایط سخت این مددجوی گرامی، متاسفانه باید این واقعیت تلخ را پذیرفت که پرخاشگری بخش مشترکی از زندگی اجتماعی ما انسان هاست زیرا کمتر کسی را می توان یافت که با بیان های تند و رفتارهای پرخاشگرانه به دیگران آزار نرسانده باشد. بر همین اساس روانشناسان عقیده دارند که پرخاشگری از ویژگی های فطری و غریزی است و انسان را نوعی حیوان پرخاشگر و ستیزه جو توصیف می کنند اما ذکر این گفته ها به معنای تایید رفتار پرخاشگرانه همسر شما نيست. اینکه همسر شما با آزار و اذیت بچه ها ، شکستن یا پرتاب کردن وسایل، بددهنی و فحاشی کردن یا فریاد زدن سعی در رسیدن به خواسته هایش را دارد جای بحث دارد. متخصصان سلامت روان بر این باورند که مهم ترین عامل در ایجاد رفتار پرخاشگرانه، صرف نظر از عوامل ژنتیکی و شخصیتی می تواند ریشه در موقعیت های ناکام کننده داشته باشد. اگر فردی در رسیدن به اهداف و خواسته هایش با شکست مواجه شود ناکامی حاصل شده احتمال رفتار پرخاشگرانه را در او افزایش می دهد . بدون شک خشم و عصبانیت همسر شما می تواند زمینه ساز ایجاد حس تنهایی، افسردگی و مختل شدن نظام خانوادگی شود. اگر در این رابطه از احساس تنهایی و افسردگی در رنج هستید سعی کنید ابعاد معنوی را در خود افزایش دهید. خود را بیشتر سرگرم کنید . کتاب یا مجلات خانوادگی بخوانید و از تفریحات سالم غافل نشوید. سعی کنید ذهن بچه ها را نسبت به پدرشان مسموم نکنید . در فعالیت های اجتماعی شرکت کنید و ارتباط بیشتری را با خانواده خود یا دوستان صمیمی و دلسوز خود سپری کنید. در رابطه با کنترل و مدیریت کردن رفتار پرخاشگرانه دیگران متخصصان سلامت روان توصیه می کنند که ابتدا باید مطمئن شوید که رفتار پرخاشگرانه طرف مقابل شما تا چه میزان به نوع برخورد و موضع گیری های شما برمی گردد ، در صورتی که به این سوال پاسخ مثبت می دهید پس لازم که آنها را اصلاح کنید و در صورتی که به رفتار خود مطمئن هستید باید ریشه رفتار های پرخاشگرانه همسر خود را در عوامل دیگری نظیر خلق و خوی تحریک پذیر، افسردگی، مشکلات اقتصادی، تربیت نامناسب در کودکی یا حتی در اعتیاد دنبال کنید. در مقابل زورگویی های او با قاطعیتی همراه با احترام از او بخواهید عادت خویش را در به کار بردن زور و قدرت مردانه را در رابطه با بچه ها و شما ترک کند و به او بگویید تا زمانی که خواسته های شما را ندانم و آنها را با آرامش مطرح نکنید نمی توانم کاری برای شما انجام بدهم. به علاوه با توجه به شدت و فراوانی رفتارهای پرخاشگرانه در همسر شما به نظر می رسد که نامبرده نیازمند کمک های تخصصی است .

    2020-09-02 09:14:17 ۱۳۹۹/۰۶/۱۲ ۱۳:۴۴:۱۷ 1580

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر