کرونا، نوشت افزار فروشی‌های اراک را تعطیل کرد

اراک / به گزارش رکنا، مجید امینی راد افزود: در حال حاضر حدود 7 ماه است که صنوف کتابفروشان و لوازم التحریرها تعطیل هستند و هیچگونه فروشی نداشته اند. تنها در حدود یک ماه اخیر این بازار اندکی به حرکت درآمد، اما اصلاً فروش چشمگیری حاصل نشده و فروش روزهای اخیر این صنف کمتر از یک سوم سال گذشته بوده است.

وی افزود : یکی از مهم‌ترین دلایل کاهش فروش در این واحدهای صنفی این است که مدارس و دانشگاه ها تعطیل شدند و تمامی آموزش ها به صورت مجازی انجام می شود.

وی ادامه داد: ادامه این روند به طور قطع دسترسی مردم برای خرید لوازم التحریر را سخت می‌کند به گونه‌ای که دیگر همانند گذشته امکان تهیه لوازم التحریر از مغازه های محلی وجود ندارد و برای خرید تنها باید به مرکز شهر مراجعه کرد.

بیشتر اجناس لوازم التحریرها و نوشت افزارها وارداتی هستند

رئیس اتحادیه کتابفروشان، لوازم التحریر و لوازم مهندسی اراک اظهار داشت: بیشتر اجناس لوازم التحریرها و نوشت افزارها وارداتی هستند. از این رو و به دلیل نوسانات ارزی، افزایش قیمت در این حوزه طبیعی است که بر همین اساس تاکنون شاهد افزایش 3 برابری قیمت ها در این صنف هستیم. در حوزه اجناس تولیدات داخلی نیز به دلیل آنکه مواد اولیه این اجناس وارداتی است و افزایش قیمت ها نیز بر روی این مواد اولیه اعمال شده، به همین سبب با افزایش حدود 35 درصدی قیمت ها در این حوزه نیز مواجه شدیم.

امینی راد تصریح کرد: با توجه به اینکه بیشترین مشتریان این صنف کارگران و کارمندان هستند، افزایش‌ قیمت‌ها باعث شد تا صنف لوازم التحریرها و نوشت افزارفروشی ها صدمات سنگینی را متحمل شوند.

وی بیان داشت: سلب امکان توزیع کتب درسی از این صنف نیز ضرر بسیاری برای این فروشندگان این حوزه ایجاد کرده است. از سوی دیگر نیز تا این لحظه خبری مبنی بر توزیع دفاتر دولتی دریافت نشده و در این حوزه نیز دچار آسیب شده ایم.

رئیس اتحادیه کتابفروشان، لوازم التحریر و لوازم مهندسی اراک تأکید کرد: معمولاً در چنین شرایطی دولت باید کمک خود را به آسیب دیدگان ناشی از شیوع بیماری کرونا افزایش دهد، اما متأسفانه هیچگونه حمایتی از سوی دولت برای این صنف انجام نشده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.