طبق تأکید سازمان جهانی بهداشت:
تاثیر ورزش در دوران کرونا
رکنا: سازمان جهانی بهداشت (WHO) در بحبوحه همه گیری بیماری کووید-19 در سراسر جهان به افراد توصیه می کند تا تحرک و فعالیت بدنی داشته باشند.
به گزارش رکنا ، سازمان جهانی بهداشت در دستورالعمل جدید خود درباره تحرک بدنی به ورزش کردن در دوران همه گیری کووید-19 توصیه کرده است چرا که اضافه وزن و چاقی با افزایش خطر ابتلا به نوع شدید بیماری کووید-19 و بستری شدن در بیمارستان مرتبط است.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت هر حرکت و فعالیت ورزشی به بهبود وضعیت سلامت کمک می کند.
در گزارش سازمان جهانی بهداشت آمده است: در صورتی که جمعیت جهان فعال تر و تحرک بدنی بیشتری داشته باشد می توان سالانه از فوت حدود پنج میلیون نفر پیشگیری کرد. در دوره ای که بسیاری از مردم به دلیل شیوع کروناویروس خانه نشین شده اند، سازمان جهانی بهداشت در دستورالعمل جدید خود درباره فعالیت بدنی و سبک زندگی کم تحرک تاکید کرده است که تمامی افراد در هر سنی و با هر میزان توانمندی باید به لحاظ فیزیکی فعال باشند و هر نوع فعالیت و تحرکی مفید به حساب می آید.
در این دستورالعمل جدید توصیه شده است: تمامی بزرگسالان از جمله افراد مبتلا به بیماری های مزمن و دارای معلولیت باید حداقل 150 تا 300 دقیقه در هفته فعالیت هوازی با شدت بالا یا متوسط داشته باشند. کودکان و نوجوانان نیز باید روزانه 60 دقیقه فعالیت داشته باشند.
آمارهای سازمان جهانی بهداشت نشان می دهد: یک چهارم از بزرگسالان و چهار پنجم از نوجوانان فعالیت بدنی کافی ندارند همچنین در این دستورالعمل به زنان توصیه می شود در دوران بارداری و پس از آن مرتب ورزش کنند علاوه بر این بر فواید انجام حرکات ورزشی برای افراد دارای معلولیت تاکید شده است.
به نقل از سایت اطلاع رسانی سازمان جهانی بهداشت، فعالیت بدنی منظم کلید پیشگیری و کمک به کنترل بیماری های قلبی، دیابت نوع دو و سرطان و کاهش علائم افسردگی و اضطراب، کاهش افت شناختی، بهبود حافظه و تقویت سلامت مغز است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر