تونل های اسرار آمیز اروپا را چه کسی ساخته است +عکس
رکنا: در سراسر اروپا صدها تونل زیرزمینی وجود دارد که راه به هیچ جایی ندارند! و هیچ کس نمی داند که آن ها را چه کسانی و در چه زمانی حفر کرده اند.
به این تونل ها «اردستال» می گویند که معنی آن یعنی جایی در زیر زمین، و جالبه بدانید که بیشتر در ایالت بایرن آلمان و کشور کناری اش اتریش پیدا می شوند. البته بومی ها برای این تونل ها چند تا اسم دیگر هم گذاشته اند که به خوبی نشان می دهد که نظرها و افسانه های مختلفی درباره ی این تونل های اسرار آمیز وجود دارد.
این تونل ها آنقدر ارتفاع کمی دارند که یک آدم بالغ برای وارد شدن به آن ها باید خمیده راه برود البته آن ها باریک هم هستند و عرضشان حدود ۱ متر است. طول بیشتر آن ها از ۲۰ متر بیشتر است ولی به بالاتر از ۵۰ متر نمی رسد. بعضی از تونل ها بیشتر از یک سطح دارند و راهی تگ و باریک، تونل های بالاتر را به تونل های پایین تر وصل می کنند. مسیر عبوری آن ها آنقدر تنگ و باریک است که باید در آن ها سینه خیز بروید و خودتان را به زور به تونل های بالاتر برسانید.
این تونل ها خودشان را به شکل های دیگری هم نشان می دهند بعضی از آن ها فقط یک نقطه ی ورودی باریک و مخفی دارند و هیچ خروجی جداگانه ای برای آن ها وجود ندارد. برای دیدن ورودی این تونل ها معمولا باید به آشپرخانه های خانه های قدیمی، در نزدیکی کلیساها و قبرستان ها و یا در وسط جنگل بروید، پا که به داخل این تونل بگذارید با فضایی تاریک و غم آلود روبرو می شوید که چندان حس خوشایندی ندارد. با نزدیک شدن به انتهای این تونل ها معمولا دالان ها بزرگ تر می شوند که این مورد، کنجکاوی محققان را برانگیخته است. آیا این دالان آخر برای انبار غذا استفاده می شده؟
اطلاعات زیادی درباره این تونل ها وجود ندارد بیشتر آن ها کاملا خالی و تمیز به نظر می رسند. البته در بعضی از آن ها ابزارهای قرون وسطایی مثل گاوآهن و سنگ آسیاب های سنگین پیدا شده است. محققان برای اینکه بفهند این ابزارها برای چه سالی هستند از رادیوکربن استفاده کردند که نشان می داد قدمت آن ها به قرن ۱۰ تا ۱۳ برمی گردد. اما یک محقق اتریشی این سیستم های زیرزمینی را برای ۵۰۰۰ سال قبل می داند.
در این تونل ها هیچ نشانه ای از معدن کاری دیده نمی شود و آنقدر کوچکند که نمی توان گفت برای انباری بوده اند و ظاهرشان به درد زندگی هم نمی خورده اند پس برای چه کنده شده اند؟ مطمئا قبر هم نبوده اند چون هیچ اثری از بقایا و اسکلت هم در آن ها پیدا نشده است. تنها موردی که باقی می ماند این است که بگوییم آن ها پناهگاه بوده اند. البته پناهگاه های باکیفیتی نیستند چون هیچ راه خروج ثانویه ای ندارند و به همین خاطر آن هایی که در تعقیب این فراری ها بودند می توانستند به راحتی راه ورودی هوا را ببندند و آن ها خفه کنند. از این تونل ها در اروپای مرکزی زیاد پیدا می شود؛ فقط در بایرن ۷۰۰ تا و در اتریش حدود ۳۰۰ تا از این تونل ها وجود دارد. البته در فرانسه، بریتانیا و اسپانیا هم هستند که در مجموع تعداد آن ها در اروپا به ۲۰۰۰ تا می رسد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر