تکلیف ۵۰۰ هزار واحد مسکن مهر مشخص شد

به گزارش رکنا، علی قائدی افزود: بطورکلی از مجموع پروژه های مسکن مهر 500 هزار واحد باقی مانده بود که پارسال وزارت راه و شهرسازی متعهد شد تا پایان سال جاری این پروژه ها را تکمیل و به متقاضیان تحویل دهد.

وی همچنین اظهارداشت: پروژه های نیمه تمام مسکن مهر اغلب در اطراف کلانشهرها واقع و از طرفی عمده مشکل مسکن هم مربوط به کلانشهرهاست بنابراین تعیین تکلیف این پروژه ها می تواند کمک شایان توجهی به عرضه و بازار مسکن کند.

معاون دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی گفت: خوشبختانه تکمیل و واگذاری واحدهای مسکونی مهر به متقاضیان به رغم تمامی مشکلات از جمله حقوقی، تامین زیرساخت ها، خدمات روبنایی و زیر بنایی روند خیلی خوبی دارد.

وی افزود: وزارت راه و شهرسازی روی تعهد خود محکم ایستاده تا پایان سال 500 هزار واحد مسکونی پروژه مسکن مهر را تعیین تکلیف کند.

قائدی ضمن اشاره به ساخت 400 هزار واحد مسکونی در قالب برنامه اقدام ملی تولید و عرضه مسکن اظهارداشت: بر اساس این برنامه 200 هزار واحد مسکونی در شهرهای جدید، 100 هزار واحد در بافت های فرسوده شهری و 100 هزار واحد دیگر هم برای گروه های کم درآمد از سوی بنیاد مسکن احداث خواهد شد.

وی در ادامه گفت: شرکت بازآفرینی شهری یکی از دستگاه های تابعه وزارت راه و شهرسازی است.

معاون دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی افزود: سیاست های کلان در حوزه بازآفرینی شهری و بافت های فرسوده طبق قاعده از سوی وزارتخانه پیگیری و امور اجرایی مربوط به این حوزه توسط خود همین شرکت انجام می شود.

وی اظهارداشت: ارائه تسهیلات با نرخ شش درصد به زوج های جوان با پیش خرید واحدهای مسکونی در بافت های فرسوده از سازندگان در راستای سیاست های وزارت و شهرسازی در حوزه مسکن است.

قائدی در ادامه گفت: بافت های فرسوده از حوزه های بسیار سخت بخش مسکن است چون با مشکلات عدیده ای مواجهند.

وی افزود: تا سال گذشته این مسائل و مشکلات باعث شده بود تحرک خاصی در حوزه بازآفرینی شهری ایجاد نشود.

معاون دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی اظهارداشت: خوشبختانه از سال گذشته تاکنون با توجه به پیگیری های صورت گرفته تحرک خوبی در این حوزه ایجاد شده است.

وی در ادامه گفت: پیش بینی می شود با توجه به اقدامات خوب صورت گرفته به لحاظ تامین مالی و سایر حوزه ها در بافت های فرسوده عملکردامسال نسبت به سال های گذشته قابل توجه تر باشد.

قائدی افزود: زمین ها در بافت های فرسوده متعلق به مردم است و خود خانوارها باید در قالب های مختلف مشارکت کنند و نقش دولت در این بافت ها بیشتر تسهیل گری و ارائه تسهیلات است.

تسنیم/برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.