علی اصغر کیا تاکید کرد؛
لزوم تغییر شرح وظایف «معاونت امور رسانه ای و تبلیغات»
شفقنانوشت: سرپرست دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی گفت: با تغییر عنوان «معاونت مطبوعاتی و اطلاع رسانی» به «معاونت امور رسانهای و تبلیغات» شرح وظایف آن هم تغییر خواهد کرد، نیروها و کارشناسانی هم متناسب با پست ها حضور پیدا خواهند کرد. در چنین شرایطی تاثیرگذاری این سازمان هم نسبت به قبل متفاوت و بهتر خواهد بود.
علی اصغر کیا سرپرست دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی در بیان ارزیابی خود از تغییر عنوان معاونت مطبوعاتی به معاونت امور رسانهای و تبلیغات به شفقنا رسانه می گوید: با توجه به ماهیتی که قبلا مطبوعات پیدا کرده بود و بخش عمده ای از رسانه های ما شامل بخش مکتوب می شد، این معاونت به «معاونت مطبوعاتی» نام گذاری شد تا به امور رسانه های مکتوب بپردازد. عنوان جدید «معاونت امور رسانه ای و تبلیغات» شامل همه رسانه ها از جمله دیداری، شنیداری، مکتوب و… می شود و می تواند امور مربوط به آن ها را پوشش دهد. البته این عنوان جدید حوزه فضای مجازی را پوشش نمی دهد که من معتقدم با توجه به تغییرات صورت گرفته در حوزه وظایف رسانه ها و ظهور ابزارهای جدید بهتر بود، عنوان جدید شامل حوزه فضای مجازی هم می شد تا جامع تر باشد.
او با اشاره به لزوم تغییرات در ساختار معاونت می گوید: طبیعتاً با تغییر این عنوان شرح وظایف معاونت تغییر خواهد کرد، نیروها و کارشناسانی هم متناسب با پست ها حضور پیدا خواهند کرد. وقتی ساختار و شرح وظایف کارشناسان و بخش های مختلف آن تغییر کند، تاثیرگذاری آن هم نسبت به قبل متفاوت و بهتر خواهد بود.
کیا با اشاره به خبر برگزاری نمایشگاه در نیمه دوم بهمن ماه امسال می گوید: نمایشگاه مطبوعات قبلا چند بار برگزار شد که به عقیده من عملکرد خوبی داشت. برگزاری این نمایشگاه البته نباید مختص به مطبوعات باشد و باید کل رسانه ها را، هم در عنوان و هم در عمل شامل شود تا رقابتی سازنده بین آن ها صورت گیرد.
او تاکید می کند: بهتر است در این نمایشگاه رسانه های جدید هم حضور داشته باشند اگرچه مطبوعات و رسانه های قدیمی هم متناسب با تکنولوژی های جدید خودشان را به روز کرده اند با این حال حضور رسانه های جدید هم می تواند نقش به سزایی در ایجاد رقابت بین رسانه ها در زمینه های مختلف از تیزرهای تبلیغاتی تا پادکست ها و برنامه های کوتاه مستند داشته باشد.
ارسال نظر