اعضای شورای شهر در جلسه علنی امروز چه تذکراتی دادند؟
احمد صادقی: نباید لیست ساختمانهای نا ایمن مطرح شود/ بابایی: آیا فقط ۱۲۹ ساختمان در تهران پرخطر است؟
رکنا: اعضای شورای شهر تهران در واکنش به گزارش سرپرست سازمان نظام مهندسی ساختمانی کشور تذکراتی دادند و اعلام کردند باید برخورد با متخلفان ساخت و ساز در کشور بدون تعارف باشد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، حبیب کاشانی عضو شورای شهر تهران امروز سهشنبه در واکنش به سخنان حمزه شکیب سرپرست سازمان نظام مهندسی کشور که در صحن علنی شورا حضور داشت، در تذکری گفت: سازمان مهندسی ساختمان کشور اعلام کرده که دو ماه آینده لیست ساختمانهای ناایمن را منتشر خواهد کرد.
همچنین مهدی بابایی دیگر عضو شورای شهر تهران در تذکری بیان کرد که ۱۲۹ ساختمان ناایمن در تهران وجود دارد که در جلسه هفتگی با دادستانی به سه پرونده رسیدگی میشود. آیا فقط ۱۲۹ ساختمان در تهران پرخطر است؟
وی در ادامه گفت: در سال ۱۴۰۱ شاهد هستیم که تا این لحظه ۳۴ شهروند آبادانی فوت میکنند و یک نقطه ای از ایران درد میگیرد و همه کشور قلبشان درد میکند. بنابراین خواهش و تعارف را کنار بگذاریم و عملیاتی و عریان صحبت کنیم. ۱۰ ماه گذشته کسی منتظر ما نشده است. از ما چه کاری برمیآید.
اعلام لیست ساختمان های نا ایمن منافع برخی افراد را به خطر انداخت
احمد صادقی دیگر عضو شورای شهر تهران نیز در تذکری گفت: نباید لیست ساختمانهای نا ایمن مطرح شود چون منافع برخی به خطر میافتد.
وی اظهار کرد: شاهد اصلاح قوانین و مقررات هستیم اما این اصلاح از اقدامات بعدی جلوگیری میکند و کار با سرعت کمی پیش میرود و تا زمانی که تعارض منافع افرادی که در اصلاح قوانین ذینفع است وجود داشته باشد همچنان شاهد این موارد خواهیم بود.
به گفته صادقی، زمانی که نقشههای گسلی شهر تهران را دریافت کردیم قرار بود ضوابط این ساخت و ساز در پهنه گسلی را مرکز مطالعات شهرداری تعریف و شورای عالی شهرسازی آن را تهیه و پس از تصویب آن را ابلاغ کند اما پس از گذشت ۶ سال هنوز این اتفاق نیفتاده است چون افرادی که در مرکز اطلاعات مسکن نشستهاند خودشان از بزرگترین سازندگان و معمارهای کشور هستند که با تصویب این مقررات منافع خودشان به خطر میافتد.
رئیس کمیته شفافیت شورای شهر تهران با بیان اینکه با اصلاح قوانین منافع کارشناسان شورای عالی شهرسازی به خطر میافتد، گفت: نظام مهندسی هم با مشکلاتی روبرو است و هنوز مهر مهندس دست پیمانکار است و چاره اندیشی نشده، تا این موارد مشخص نشود، مطالعات به نتیجه نمیرسد.
ارسال نظر