تدوین لایحه‌ای درباره زیست‌شبانه در شهرداری تهران

به گزارش رکنا، بوچانی افزود: باید به فضاها برای اجرای شهر بیدار فکر کنیم، بر همین اساس مطالعات انجام شده در مرکز مطالعات شهرداری و شورای شهر تهران مبنای تدوین لایحه ای در شهرداری شده که مراحل نهایی خود را برای ارسال به شورا طی می کند.

وی ادامه داد: در این لایحه دو موضوع به جد مدنظر قرار گرفته نخست آنکه مطالعات ما نشان می دهد شهر بیدار یک ضرورت است و اینکه شهرهای ۲۴ ساعته منجر به شکوفایی اقتصادی و ارتقا بهره وری می شوند و سلامت شهر را به همراه دارند. از مسیر تحقق شهر ۲۴ ساعته کنترل خشونت های شهر شکل می گیرد و رافع اسیب های اجتماعی فضاهای تاریک خواهد بود.

رییس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران در بخش دیگری از صحبت های خود با تاکید بر لزوم تحقق شهر بیدار افزود: قطعا شهر بیدار الزاماتی دارد و مدیریت شهری باید تمام الزامات آن را رعایت کند برای مثال تحقق این امر باید در محورهایی انجام شود که دسترسی به حمل و نقل عمومی در آن میسر باشد باید در محورهایی به دنبال تحقق شهر بیدار باشیم که برای ما هزینه‌کرد سنگین نداشته و برای شهروندان نیز جذابیت لازم را داشته باشد ضمن آنکه حضور شهروندان در محور تعیین شده موجب سلب آسایش و آرامش شهروندان ساکن نشود.

بوچانی در پاسخ به سوالی درباره ارتباط مرکز مطالعات شهر تهران و شورای اسلامی شهر تهران نیز گفت: در دوره پنجم شورای شهر تهران مرکز مطالعات شهر تهران در مرکز مطالعات شورای شهر ادغام و به صورت یکپارچه شدند بر همین اساس ریاست شورای اسلامی شهر تهران هفت ماموریت را به مرکز مطالعات و برنامه ریزی دادند که این ماموریت ها شامل پشتیبانی از طرح ها، برنامه ریزی برای لوایحی که در دولت، مجلس و شورای عالی استانها در حال بررسی است، پشتیبانی از کمیسیون‌های شورا. بر همین اساس کارشناسان تخصصی ما در شورا هستند و در صحن شورا هم نماینده ما حضور دارد و تمام دیدگاه ها و نظرات خود را در مورد جزیی ترین مسائل شهر به شورا منعکس می کنیم.

منبع: ایسنا/برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.