ضرورت نگاه به جوانان و زنان در بودجه سال 97 شهرداری

به گزارش گروه اجتماعی رکنا، وی با تاکید بر موضوع زنان و جوانان اظهار داشت: آنچه در طرح ارائه در این دو موضوع پرداخته شده است تنها از موضوع آسیب شناسی به مساله زنان می پردازد.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: موضوع زنان ذیل عنوان صیانت از خانواده و همردیف کاهش طلاق و اعتیاد دیده شده و اصلا به موضوع جوانان پرداخته نشده است این در حالی است که ویژگی شورای پنجم افزایش تعداد جوانان و زنان در ترکیب شورا و تاکید بر دفاع از حضور آنان در عرصه اجتماع است که ضرورت دارد این موضوع به نوعی در خط مشی ها و سیاست‌های بودجه دیده شود.

مسجدجامعی گفت: در برنامۀ پنجسالۀ دوم شهرداری که در همان سال نخست دورۀ قبل به تصویب رساندیم، دربارۀ زنان و جوانان به مسائلی چون آموزش و پرورش و توانمندسازی و سبک زندگی و ... پرداخته شده و به موضوع دختران هم توجه شده است.

مسجد جامعی همچنین به دیدار با رئیس جمهور و تاکیدات این جلسه اشاره کرد و گفت: شهر تهران می تواند در حوزه حمل و نقل ریلی روی زمین نیز کار کند.

وی اظهار داشت: حمل و نقل ریلی روی زمین که به راحتی می توان آن را در محل عبور اتوبوس های تندرو راه اندازی کرد هم محیط زیست را آلوده نمی کند و هم توان جابه جا کردن مسافران بیشتری را دارد. در حالی که در این رویکرد صرفا به توسعه مترو و خطوط ریلی زیرزمینی توجه شده است. در اسناد فرادست مانند مصوبات مجمع تشخیص مصلحت هم تاکید بر گسترش خطوط ریلی است.

عضو شورای شهر تهران اظهار داشت: بر همین اساس می توان به جای تاکید بر حمل و نقل عمومی بر حمل و نقل ریلی تاکید کنیم.

مسجد جامعی همچنین به چرخه حمل و نقل عمومی در شهر تهران اشاره کرد و گفت: بهتر است از عبارت حمل و نقل یکپارچه تهران سخن بگوییم، یعنی سیاست‌های مترو و اتوبوس رانی و تاکسیرانی و سایر وسایل رفت و آمد از یکدیگر پشتیبانی کنند، در حالی که در شرایط فعلی چنین نیست.

مسجدجامعی در پایان پیشنهاد داد این عبارت در سیاست‌ها و راهبردها گنجانیده شود: "تاکید بر توسعه حمل و نقل عمومی به ویژه ریلی و افزایش ظرفیت مسافرگیری و تکمیل شبکه حمل و نقل عمومی یکپارچه تهران."برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.