تک پسرم پرخاشگری می کند

سلام ۲۰ سال است که ازدواج کردم و یک پسر دارم که تک فرزند و ۱۹ ساله است. پسر خوبی است و دانشجو میباشد ولی مدتی است که با من و مادرش بدرفتاری میکند و داد میزند و با ما با پرخاشگری و داد حرف میزند مدتی هست که برایش مغازه بنگاه زدم ولی اخلاقش بدتر شد لطفا راهنمایی کنید.

2021-01-29 09:46:00 تاریخ : ۱۳۹۹/۱۱/۱۰ ۱۲:۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 1
  • در رابطه با سوال این مددجوی گرامی باید گفت به طور کلی عوامل موثر در پرخاشگری و رفتار تند افراد جوان را می توان به سه دسته کلی طبقه بندی کرد.
    1 – عوامل زیست شناختی یا فیزیولوژیکی یعنی افزایش برخی هورمون ها در سطح خون که معروف به هورمون پرخاشگری می باشند می تواند موجب تند خویی و رفتار های پرخاشگرانه افراد شود.
    2 – عوامل روانشناختی مانند افسردگی یا برخی الگو های شخصیتی .
    3 – عوامل فرهنگی ، اجتماعی ، اقتصادی و محیطی.
    برای درمان و کنترل این گونه رفتار های نامناسب که موجب رنجش فرد یا افراد خانواده می گردد در وحله اول باید با کمک یک روانشناس به ریشه یابی علت این موضوع پرداخت. اما به طور کلی می توان گفت در اغلب خانواده ها والدین تمایل دارند تا در مقابل رفتار های پرخاشگرانه و تندی فرزندشان، عمل مقابله به مثل را انجام دهند که این امر می تواند بر شدت این نوع رفتار ها یا طولانی شدن مشاجرات خانوادگی بیانجامد.
    در این مواقع بهتر است از هر گونه رفتار مقابله به مثل خودداری کنید ، خونسردی خود را حفظ کنید و داد نزنید، بلکه با حفظ احترام و همکاری، مشکلات و مشاجرات خود را با فرزندتان حل و فصل کنید.
    از هر گونه درگیری فیزیکی خود داری کنید و سعی نکنید در مقابله با او پیروز شوید. سعی کنید خواسته های فرزندتان را باور داشته باشید و به فکر و ایده ایشان احترام بگذارید.
    فرزند جوانتان را با دوران جوانی خود مقایسه نکنید. جوان متعلق به امروز است نه زمان های قدیم. بنابر این انتظار نداشته باشید مثل شما فکر کند ، مثل شما زندگی کند یا لباس بپوشد.
    در بین جمع اقوام و فامیل و آشنایان شخصیت او را حفظ کنید.
    جوانتان را به عنوان فردی بی کفایت و بی خاصیت توصیف نکنید.
    خواسته های خود را بر او تحمیل نکنید و او را چون مامورین پلیس کنترل نکنید.
    عده ای از پدر و مادرها بر این باورند که به عنوان والدین موظف به کنترل فرزندشان هستند و از سوی دیگر نیز جوانان بر این عقیده اند که این رفتار ها با کسب استقلال و شکل گیری هویت مردانه آنها در تضاد است.
    امر و نهی زیاد نکنید، از موضع قدرت دستور ندهید.
    چرا که ما والدین اغلب یا نسبت به فرزندانمان عشق داریم یا قدرت. در حالی که روانشناسان عقیده دارند که شما باید عشق توام با اقتدار داشته باشید یعنی در عین مهربانی و پذیرا بودن مقتدر هم باشید.
    به فرزندتان توصیه کنید اگر مایل به بیان احساس و مشکلاتش با شما نیست آنها را روی برگه ای بنویسد و آن را در اختیار شما قرار دهد.

    2021-01-29 09:46:05 ۱۳۹۹/۱۱/۱۰ ۱۲:۱۶:۰۵ 3989

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر

 

سفر

    پرسش و پاسخ